2014.04.01.

fps-blog:

image

Te is, én is, mindenki. Ha interakcióba lépsz bármivel, vagy bárkivel, akkor az agyadnak szüksége van valamilyen visszajelzésre ahhoz, hogy úgy érezd ténylegesen megtetted azt. Az öt érzékszerved valamelyikén keresztül feltétlen szükség van egy inputra, minél hamarabb, annál jobb.

Elolvasom a posztot

A feedback jelentőségéről írtam az fps blogon.

2014.03.14.

image

Az udvaronccal mindig is az volt a célom, hogy szélesebb körben elterjedjen, minél több ember vegye igénybe a szolgáltatást, lehetőleg szokjanak rá, amivel talán kicsit jobbá tudom tenni a világot. Nyilván a twitter egy erős korlátot jelent, ezért egy Facebook appra, illetve egy mobile web appra esett a választásom, melyet nemsokára útjára indítunk.

Elolvasom a posztot
2014.01.17.

image

Az Information Architecture Institute ismét megrendezi nemzetközi rendezvénysorozatát, a World Information Architecture Day-t (WIAD), és a budapesti rendezvény lesz a 24 hivatalos WIAD 2014 helyszín egyike.

Elolvasom a posztot
2014.01.14.

image

Miért van az, ha a sikereidről mersz beszélni, akkor nyomban ellened fordulnak, ócsárolnak? Miért van az, ha a tudásod megosztod másokkal, aminek megszerzésével sok időt töltöttél és nyomban a hibákat keresik a mondandódban és leszólnak? Nem kritizálnak, nem vitatkoznak, ami esetleg építőleg hatna. Harapnak, karmolnak, támadnak.

Elolvasom a posztot
2013.06.19.

image

Aki kreatív tevékenységet végez (tervező, szövegíró, grafikus, stb.) bizonyára együttérez velem majd, mikor ezeket a sorokat olvassa. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem a határidők betartása folyamatosan frusztrál.

Elolvasom a posztot
2013.06.18.
Vagy nem
2013.06.18.

fps-blog:

image

Sokat beszélgetünk arról, hogy folyamatos fejlődésre van szükség. Nem kérdés, hogy miért, ellenben az ügyfelek elvárják tőlünk a gyors és precíz munkát és ez a feljődés ellen hat, de…

Elolvasom a posztot

Kedvenc témám a motiváció, a fejlődés, a változás. Erről írtam az fps blogra, ide is tartozik, mert nem lehet leállni.

2013.06.11.

image

Mazsoláztam a virtuális és a fizikai könyvespolcomról és kiválogattam tíz  olyan könyvet, ami számomra zseniális és meghatározó volt, illetve alapvetően változtatta meg a gondolkodásomat a tervezéssel kapcsolatban.

Elolvasom a posztot
2013.06.09.

image

Egy kedves ismerősöm kérdezte legutóbb: - Hogyan éred el, hogy olyan sok megosztás, lájk van a posztjaidon? Én is jókat írok – mondta – mégis kevés olvasó osztja meg, miért? Biztos valamit hackeltél… Neki és most nektek is elmesélem azt a pofonegyszerű viselkedésmintát, mely belénk, emberekbe van kódolva.

Elolvasom a posztot
2013.05.24.

image

A festő éppen Párizs egyik füstös kávéházában üldögélt, amikor odalépett hozzá egyik csodálója és arra kérte, hogy rajzoljon neki valamit egy szalvétára. A művész ráállt a dologra és pillanatok alatt elkészítette a rajzot, majd átnyújtotta a szalvétát, de jelentős összeget kért cserébe.

Elolvasom a posztot